Menu

Gelato - käsin tehty artesaanijäätelö

Gelato,  joka on alun perin kotoisin Italiasta, on pehmeän kermainen ja täyteläisen makuinen käsin tehty versio jäätelöstä.

Gelatossa on vähemmän sokeria ja rasvaa kuin perinteisessä kermajäätelössä ja siinä on myös vähemmän ilmaa. 1 litra gelatoa painaa siis enemmän kuin 1 litra kermajäätelöä ja makukin on voimakkaampi. Sen takia gelato tarjoillaan yleensä hiukan pienemmistä kipoista.  

Gelaton säilytyslämpötila on myös korkeampi kuin tavallisen jäätelön - sekin vaikuttaa makuelämykseen. 

 

Gelato
OTA YHTEYTTÄ:

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina.hoisko@nicice.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS