Menu

Näin valmistat gelatoa

5 helppoa askelta

1. Aloitat valmistamalla jäätelöpohjan, basen. Basen voi valmistaa joko kylmällä menetelmällä tai kuumalla prosessilla, jolloin base pastöroidaan.

2. Valmis base maustetaan makupastoilla - vaihtoehtoja on runsaasti.

3. Massa jäädytetään jäätelökoneessa ja siirretään jäädytettynä jäätelöastiaan.

4. Tämä jälkeen lisätään Variegato-hilloja, pähkinöitä, keksinpalasia, marjoja tai hedelmiä oman maun mukaan. Kauniisti koristellut gelatot houkuttelevat asiakkaita!

5. Ennen vitriiniin laittoa saa gelato  vielä hetken levätä shokkipakastimessa,  jotta vesimolekyylit jäätyvät ja gelato säilyy pidempään. 


Gelato
OTA YHTEYTTÄ:

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina.hoisko@nicice.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS