Menu

Näin valmistat gelatoa

Viisi helppoa askelta

1. Aloita valmistamalla jäätelöpohja, base. Basen voit valmistaa joko kylmällä menetelmällä tai kuumalla prosessilla, jolloin base pastöroidaan.

2. Mausta valmis base makupastoilla - vaihtoehtoja on runsaasti.

3. Jäähdytä massa jäätelökoneessa ja siirrä jäädytettynä jäätelöastiaan.

4. Tämä jälkeen lisää variegato-hilloja, pähkinöitä, keksinpalasia, marjoja tai hedelmiä oman maun mukaan. Kauniisti koristellut gelatot houkuttelevat asiakkaita!

5. Ennen vitriiniin laittoa gelato saa levätä vielä hetken shokkipakastimessa,  jotta vesimolekyylit jäätyvät ja gelato säilyy pidempään. 


Gelato
OTA YHTEYTTÄ:

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina.hoisko@nicice.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2020
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS