Menu

Cherry dessert


Ainekset:
  • Jälkiruokalautanen
  • 2 erilaista jäätelöä
  • Nic Kirsikkakastike
  • Nic Jähmettyvä suklaa
  • Nic Rollo mansikkajauhe
  • Tuoreet vadelmat
  • Sitruunamelissa
  1. Täytä esim silikonomuotti kahdella erilaisella jäätelöllä. Jos käytätä muovipikaria voit vuorata sen muovikelmulla jotta se irtoaa helpommin. Laita muotti pakkaseen jähmettymään.
  2. Tee koriste jähmettyvällä suklaakastikkeella; pursota suklaakastike leivinpaperin päälle, laita pakkaseen ja anna jähmettyä.
  3. Asettele jäätelö lautaselle, koristele vadelmilla, sitruunamelissalla ja suklaakoristeella
  4. Viimeistele pursottamalla kirsikkakastiketta jäätelön ympärille ja puuteroi mansikkarollolla.  
Annosmäärä: 1
OTA YHTEYTTÄ

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Cavagent CMS