Menu
Olet täällä:

Nic(e) business

Tiesitkö, että voit ansaita enemmän lisäämällä annoksiin Nicin strösseleitä, kastikkeita ja koristeita? Niitä ei turhaan kutsuta katteentekijöiksi!

Alla vinkkejä kannattavuuden parantamiseen ja hauskemman jäätelökokemuksen luomiseen asiakkaillesi.

intoppNO.jpg

KASTIKKEET

Vältä yliannostelua!
Noin 20 g kastiketta per annos riittää hyvin. Liika kastike hävittää jäätelön maun ja katteet. Jos asiakas haluaa erityisen paljon kastiketta, hän kyllä sanoo siitä.

Tarjoile jäätelöannos tarpeeksi isosta vohvelista!
Näin kastike ei valu yli ja sormet ja vaatteet säilyvät puhtaina.

Pidä laaja valikoima esillä.
Eniten myytyjen klassisten makujen eli suklaan, mansikan, lakritsin ja kinuskin rinnalla kannattaa valikoimassa pitää myös jännittäviä uutuuksia!

Lämmitä kastike! Pidennä sesonkia lämpimien kastikkeiden avulla. Nic-valikoimasta löydät käytännöllisiä lämmittimiä.



inStroNO.jpg

STRÖSSELIT

Kysy asiakkaalta: ”Mitä strösseliä/kastiketta laitetaan?”, sen sijaan, että kysyisit ”Otatko strösseliä/kastiketta?”.

Vältä yliannostelua! 10–20 g strösseliä on jo paljon. Strösselilusikalla annostelet helposti sopivan määrän: 1 tasainen mittapainaa n. 10 g. Älä dippaa jäätelöä strösseliin. Se on epähygieenistä ja strösselin määrää on vaikea kontrolloida.

Asiakkaat ostavat silmillään!
Ota meihin yhteyttä, jos haluat myyviä annoskuvia. Myyntiapua-osiosta voit tilata ilmaisia makukortteja!

Esillepano on tärkeää!
Niciltä löydät niin pöytä- kuin seinämallisia strösselitelineitä.



*Katelaskelmien hinnat on laskettu keskimääräisen kilohinnan
mukaan. Lopputulema voi vaihdella käytettyjen tuotteiden mukaan






OTA YHTEYTTÄ:

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina.hoisko@nicice.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2020
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS