Menu
Olet täällä:

Nic(e) business

Tiesitkö, että voit ansaita enemmän lisäämällä annoksiin Nicinströsseleitä, kastikkeita ja koristeita? Niitä ei turhaan kutsutakatteentekijöiksi!

Alla vinkkejä kannattavuuden parantamiseen ja hauskemmanjäätelökokemuksen luomiseen asiakkaillesi.

intoppNO.jpg

KASTIKKEET

Vältä yliannostelua!
Noin 20 g kastikettaper annos riittää hyvin. Liika kastike hävittääjäätelön maun ja katteet. Jos asiakashaluaa erityisen paljon kastiketta, hän kylläsanoo siitä.

Tarjoile jäätelöannos tarpeeksi isostavohvelista!
Näin kastike ei valu yli jasormet ja vaatteet säilyvät puhtaina.

Pidä laaja valikoima esillä.
Eniten myytyjenklassisten makujen, eli suklaan, mansikan,lakritsin ja kinuskin rinnalla kannattaapitää myös jäännittäviä uutuuksia!

Lämmitä kastike! Pidennä sesonkialämpimien kastikkeiden avulla. Nic-valikoimastalöydät käytännöllisiä lämmittimiä.



inStroNO.jpg

STRÖSSELIT

Kysy asiakkaalta: ”Mitä strösseliä/kastikettalaitetaan?”, sen sijaan, että kysyisit”Otatko strösseliä/kastiketta?”.

Vältä yliannostelua! 10–20 g strösseliäon jo paljon. Strösselilusikalla annostelethelposti sopivan määrän: 1 tasainen mittapainaa n. 10 g. Älä dippaa jäätelöä strösseliin.Se on epähygieenistä ja strösselinmäärää on vaikea kontrolloida.

Asiakkaat ostavat silmillään!
Otameihin yhteyttä, jos haluat myyviä annoskuvia.Netissä nicice.fifi voit tilata ilmaisiamakukortteja.

Esillepano on tärkeä!
Niciltä löydät niinpöytä- kuin seinämallisia strösselitelineitä.



*Katelaskelmien hinnat on laskettu keskimääräisen kilohinnan
mukaan.Lopputulema voi vaihdella käytettyjen tuotteiden mukaan






OTA YHTEYTTÄ:

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina.hoisko@nicice.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2020
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS