Menu

Tietoa pahvipikareista

Nicin pahvipikarit valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen.

Kanna vastuu luonnosta, valitse oikea pahvipikari. Kun ostat pahvipikarin Niciltä voit olla varma, että raaka-aine on peräisin vastuullisista metsätöistä jossa otetaan huomioon niin ihmiset kuin luontokin.  Alla voit lukea lisää miten pikarimme on sertifioitu. 

fsc-logo-green.jpgFSC - Forest Stewardship Council on riippumaton, kansainvälinen jäsenjärjestö joka  edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsänhoitoa sertifiointijärjestelmän FSC:n kautta.

Yritykset jotka seuraavata FSC:n sääntöjä ja standardeja sertifioidaan ja ne saavat luvan merkitä tuotteensa FSC:n tuotemerkillä. FSC-merkintä takaa sen, että kuluttajat ja yritykset voivat valita sellaisia tuotteita joiden raaka-aineet on peräisin vastuullisesta metsänhoidosta, eli niissä ylläpidetään metsien monimuotoisuutta, tuottavuutta ja ekologisia toimintoja. Sen takia Nic valitsee juuri nämä pikarit.  

Lue lisää FSC:n kotoisivuilta.

Katso video.

bec.jpg

Elintarviketurvallisuusstandardi BRC-  Global standard for Food Safety on British Retail Consortiumin (BRC:n) kehittämä. BRC on Iso-Britanniassa toimivien suurimpien vähittäiskauppojen organisaatio ja standardi on vähittäiskauppajärjestön Global Food Safety Initiativen (GFSI:n) hyväksymä.

HACCP on standardin pohjana, mutta siihen sisältyy myös pitkälle viedyt vaatimukset laadunvalvonnan ohjausjärjestelmiin, prosessiohjaukseen, tuotantotiloihin ja henkilöstöön liittyen.  Elintarviketurvallisuus-standardi BRC Global Standard koskee prosessiteollisuutta ja elintarvikkeiden jalostajia. Varastoinnin ja logistiikan BRC koskee varastoja, tukkureita ja jakelijoita.

Lue lisää BRC:stä

vincotte.jpg

Pakkaukset ja tuotteet joilla on "OK compost"-merkintä ovat todistetusti biohajoavia teollisessa kompostointilaitoksessa. Tämä koskee kaikkia komponentteja, painomustetta sekä mandollisia lisäaineita. 


Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ:

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina.hoisko@nicice.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2022
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS