Menu

VASTUULLISEMPIA VAIHTOEHTOJA

hallbarhetBagare.jpg
Nic haluaa olla vastuullinen ja pitkäaikainen yhteistyökumppanisi. Siksi otamme nyt seuraavan askeleen vastuullisuustyössämme.

YK:n ja Orklan ympäristötavoitteet 2025 ovat strategiamme perusta ja tärkeä työkalu tuodessamme markkinoille uusia tuotteita.

Jos haluat tietää enemmän ympäristötyöstämme tai Orklan strategiasta, lue lisää www.orkla.com/sustainability.

Alla uutuudet, jotka tuomme markkinoille 2020.22-002_1.jpg

PUISET LUSIKAT
Haluamme vähentää muovituotteiden määrää: lanseeraamme puiset lusikat.
 
 
Image_1_All.jpg

YMPÄRISTÖ-         
YSTÄVÄLLISEMMÄT  PAHVIMUKIT               
on valmistettu FSC-sertifioidusta pahvista ja biopohjaisesta Green PE:stä. 
22-001_1.jpg

PAPERIPILLIT

Viisi ihanaa väriä samassa pakkauksessa!

006.jpg

SYÖTÄVÄT PILLIT

Suklaalta, limeltä ja mansikalta maistuvat pillit!


Nyheter_2020_Bagare-1818_done_1.jpg

TUKEVAT VOHVELI- PIKARIT

jotka maistuvat yhtä ihanalta kuin muutkin vohvelimme.

 


sakraprodukter.jpg
Vastuulliset raaka-aineet! Haluamme varmistaa, että tuote-valikoimamme raaka-aineet ovat vastuullisia ja vastuullisesti tuotettuja. Siksi tavoitteenamme ovat palmuöljyttömät tuotteet ja että käyttämämme suklaa ja kaakao ovat UTZ-sertifioituja sekä että tuotteemme eivät sisällä atso-värejä.

Turvalliset tuotteet! Asiakkaidemme on tunnettava olonsa turvalliseksi käyttäessään syötäviä ja muita tuotteitamme. Tämä koskee alkuperämaata, jäljitettävyyttä, dokumentaatiota jne. Käytössämme ovat tuotteidemme ominaisuuksia kuvaavat symbolit ja noudatamme Orkla Allergen Management Guidelinesia.
miljoNO.jpg

Ruokajätteen vähentäminen! Haluamme kantaa vastuumme ruokahävikin vähentämisestä mm. hakemalla uusia, innovatiivisia ratkaisuja tehdäksemme tuotteis-tamme entistäkin ympäristö-ystävällisempiä.

Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen!
Haluamme vähentää hiilidioksidi-päästöjämme eli pienentää hiili-jalanjälkeämme. Pyrimme esim. valitsemaan tuotteillemme lyhyim-mät kuljetusreitit, optimoimaan pakkauksemme siten, että kulje-tamme mahdollisimman vähän ilmaa, sekä yhteisjakelemaan mahdollisuuksien mukaan.

FSC-merkki ja kierrätyspahvi!
Kaikki pahvipikarimme ja lautas-liinamme ovat FSC-merkittyjä ja kaikki käyttämämme laatikot on valmistettu kierrätyspahvista.

inkopNO.jpg
Hyväksytyt toimittajat! Varmistaaksemme turvallisten ja vastuullisten tuotteiden toimitukset kaikkien toimittajiemme on oltava Orklan laatutavoitteiden (FSAP) mukaisesti hyväksyttyjä.

Terveempi meri!

Haluamme terveemmän meren. Yksi askel tässä on muovisten kertakäyttötuotteiden määrän vähentäminen. Siksi päätimme tuoda markkinoille paperiset pillit, puiset lusikat sekä useita syötäviä tuotteita, jotka eivät haittaa eko-systeemiä, jos ne joutuvat luontoon.

Kierrätettävät pakkaukset! Haluamme valikoimaamme kierrätettäviä pakkauksia. Siksi tuomme nyt markkinoille Nic Eco -pikarit. Nämä pahvipikarit on valmistettu FSC-sertifioidusta pahvista ja Green PE:stä. Green PE perustuu 100%: sesti uusiutuviin raaka-aineisiin ja se on myös kierrätettävää.


SocialNO.jpg

Tasa-arvoiset ja oikeudenmukaiset
työehdot työntekijöille.

Turvallinen työpaikka 
ilman tapaturmia (EHS).

Vastuullinen työnantaja,
jolla on tyytyväiset työntekijät.

Monimuotoisuuteen myötä-vaikuttaminen
ja ulkopuolisuuden vähentäminen.


dekor1miljo.jpg

OTA YHTEYTTÄ:

Nimatopaal AB c/o Condite Oy
Lisenssikatu 5
21100 NAANTALI/NÅDENDAL FINLAND
+358(0)400 581854
carina.hoisko@nicice.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2022
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS