Banana split
Ainekset
3dl perhmytjäätelöä
1dl maitoa
2 rkl Banaanimakuainetta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Suklaaströsseliä
Kermavaahtoa
Banaanisiivuja
1dl maitoa
2 rkl Banaanimakuainetta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Suklaaströsseliä
Kermavaahtoa
Banaanisiivuja
Tee näin
1. Surauta sekaisin jäätelö, maito ja banaanimakuaine tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelön joukkoon ja sekoita heti, jotta kastike hajoaa suklaapalasiksi jähmettyessään.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele suklaaströsselillä ja banaanisiivuilla.
5. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelön joukkoon ja sekoita heti, jotta kastike hajoaa suklaapalasiksi jähmettyessään.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele suklaaströsselillä ja banaanisiivuilla.
5. Tarjoile!
Banana split
Ainekset
3dl perhmytjäätelöä
1dl maitoa
2 rkl Banaanimakuainetta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Suklaaströsseliä
Kermavaahtoa
Banaanisiivuja
1dl maitoa
2 rkl Banaanimakuainetta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Suklaaströsseliä
Kermavaahtoa
Banaanisiivuja
Tee näin
1. Surauta sekaisin jäätelö, maito ja banaanimakuaine tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelön joukkoon ja sekoita heti, jotta kastike hajoaa suklaapalasiksi jähmettyessään.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele suklaaströsselillä ja banaanisiivuilla.
5. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelön joukkoon ja sekoita heti, jotta kastike hajoaa suklaapalasiksi jähmettyessään.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele suklaaströsselillä ja banaanisiivuilla.
5. Tarjoile!
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se