Crème Brulée Suolainen kinuski
Ainekset
3 dl pehmytjäätelöä
1 dl maitoa
Suolainen Kinuskikastike
0,5-1 rkl Vanhanajan Vaniljamakuaine
2 strösselilusikallista Salted caramel-helmiä
1 strösselilusikallinen Toffee minifudgekuutioita
Kermavaahtoa
1 dl maitoa
Suolainen Kinuskikastike
0,5-1 rkl Vanhanajan Vaniljamakuaine
2 strösselilusikallista Salted caramel-helmiä
1 strösselilusikallinen Toffee minifudgekuutioita
Kermavaahtoa
Tee näin
1. Surauta sekaisin jäätelö, maito, n. 3 rkl suolaista kinuskikastiketta ja vaniljamakuaine tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta suolaisella kinuskikastikkeella ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen salted caramel -helmiä.
4. Pursota päälle kermavaahto ja koristele suolaisella kinuskikastikkeella, salted caramel-helmillä sekä Toffee minifudgella.
5. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta suolaisella kinuskikastikkeella ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen salted caramel -helmiä.
4. Pursota päälle kermavaahto ja koristele suolaisella kinuskikastikkeella, salted caramel-helmillä sekä Toffee minifudgella.
5. Tarjoile!
Crème Brulée Suolainen kinuski
Ainekset
3 dl pehmytjäätelöä
1 dl maitoa
Suolainen Kinuskikastike
0,5-1 rkl Vanhanajan Vaniljamakuaine
2 strösselilusikallista Salted caramel-helmiä
1 strösselilusikallinen Toffee minifudgekuutioita
Kermavaahtoa
1 dl maitoa
Suolainen Kinuskikastike
0,5-1 rkl Vanhanajan Vaniljamakuaine
2 strösselilusikallista Salted caramel-helmiä
1 strösselilusikallinen Toffee minifudgekuutioita
Kermavaahtoa
Tee näin
1. Surauta sekaisin jäätelö, maito, n. 3 rkl suolaista kinuskikastiketta ja vaniljamakuaine tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta suolaisella kinuskikastikkeella ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen salted caramel -helmiä.
4. Pursota päälle kermavaahto ja koristele suolaisella kinuskikastikkeella, salted caramel-helmillä sekä Toffee minifudgella.
5. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta suolaisella kinuskikastikkeella ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen salted caramel -helmiä.
4. Pursota päälle kermavaahto ja koristele suolaisella kinuskikastikkeella, salted caramel-helmillä sekä Toffee minifudgella.
5. Tarjoile!
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se