Mansikkakakku pirtelönä
Ainekset
3 dl pehmytjäätelöä tai 3 jäätelöpalloa
1 dl maitoa
3 rkl Mansikkakastiketta
1 rkl Vanhanajan vaniljamakuainetta
1 strösselilusikallinen Mansikkahelmiä
1 strösselilusikallinen Pastellifudgea
Kermavaahtoa
Suklaakastikkeella koristeltuja mansikoita
1 kpl pilli
1 dl maitoa
3 rkl Mansikkakastiketta
1 rkl Vanhanajan vaniljamakuainetta
1 strösselilusikallinen Mansikkahelmiä
1 strösselilusikallinen Pastellifudgea
Kermavaahtoa
Suklaakastikkeella koristeltuja mansikoita
1 kpl pilli
Tee näin
1. Sekoita jäätelö, maito, 2 rkl mansikkakastiketta ja vaniljamakuaine tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta mansikkakastikkeella (1 rkl) ja kaada pirtelömassa lasiin.
3. Lisää mansikkahelmet pirtelöön ja sekoita.
4. Viimeistele pirtelö kermavaahdolla. Ripottele päälle pastellifudgea ja koristele tuoreilla mansikoilla.
2. Koristele lasin sisäpinta mansikkakastikkeella (1 rkl) ja kaada pirtelömassa lasiin.
3. Lisää mansikkahelmet pirtelöön ja sekoita.
4. Viimeistele pirtelö kermavaahdolla. Ripottele päälle pastellifudgea ja koristele tuoreilla mansikoilla.
Mansikkakakku pirtelönä
Ainekset
3 dl pehmytjäätelöä tai 3 jäätelöpalloa
1 dl maitoa
3 rkl Mansikkakastiketta
1 rkl Vanhanajan vaniljamakuainetta
1 strösselilusikallinen Mansikkahelmiä
1 strösselilusikallinen Pastellifudgea
Kermavaahtoa
Suklaakastikkeella koristeltuja mansikoita
1 kpl pilli
1 dl maitoa
3 rkl Mansikkakastiketta
1 rkl Vanhanajan vaniljamakuainetta
1 strösselilusikallinen Mansikkahelmiä
1 strösselilusikallinen Pastellifudgea
Kermavaahtoa
Suklaakastikkeella koristeltuja mansikoita
1 kpl pilli
Tee näin
1. Sekoita jäätelö, maito, 2 rkl mansikkakastiketta ja vaniljamakuaine tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta mansikkakastikkeella (1 rkl) ja kaada pirtelömassa lasiin.
3. Lisää mansikkahelmet pirtelöön ja sekoita.
4. Viimeistele pirtelö kermavaahdolla. Ripottele päälle pastellifudgea ja koristele tuoreilla mansikoilla.
2. Koristele lasin sisäpinta mansikkakastikkeella (1 rkl) ja kaada pirtelömassa lasiin.
3. Lisää mansikkahelmet pirtelöön ja sekoita.
4. Viimeistele pirtelö kermavaahdolla. Ripottele päälle pastellifudgea ja koristele tuoreilla mansikoilla.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se