Omenapiirakka
Ainekset
3 dl pehmytjäätelöä tai 3 jäätelöpalloa
1 dl maitoa
4 rkl Vihreä Omenakastiketta
1 strösselilusikallinen Pistaasikrokanttia
1 strösselilusikallinen kanelifudgea
1 strösselilusikallinen Vihreä Omena Minihelmiä
Kermavaahtoa
2 omenalohkoa
1 dl maitoa
4 rkl Vihreä Omenakastiketta
1 strösselilusikallinen Pistaasikrokanttia
1 strösselilusikallinen kanelifudgea
1 strösselilusikallinen Vihreä Omena Minihelmiä
Kermavaahtoa
2 omenalohkoa
Tee näin
1. Sekoita jäätelö, maito ja omenakastike (3 rkl) tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta omenakastikkeella (1 rkl) ja täytä pirtelömassalla.
3. Lisää pistaasikrokantti pirtelöön ja sekoita.
4. Pursota kermavaahto ja ripottele kanelifudgea ja omenahelmiä pirtelön päälle.
5. Dippaa omenalohkot dippimassaan ja pistaasikrokanttiin ja koristele niillä.
2. Koristele lasin sisäpinta omenakastikkeella (1 rkl) ja täytä pirtelömassalla.
3. Lisää pistaasikrokantti pirtelöön ja sekoita.
4. Pursota kermavaahto ja ripottele kanelifudgea ja omenahelmiä pirtelön päälle.
5. Dippaa omenalohkot dippimassaan ja pistaasikrokanttiin ja koristele niillä.
Omenapiirakka
Ainekset
3 dl pehmytjäätelöä tai 3 jäätelöpalloa
1 dl maitoa
4 rkl Vihreä Omenakastiketta
1 strösselilusikallinen Mantelikrokanttia
1 strösselilusikallinen kanelifudgea
1 strösselilusikallinen Vihreä Omena Minihelmiä
Kermavaahtoa
2 omenalohkoa
1 dl maitoa
4 rkl Vihreä Omenakastiketta
1 strösselilusikallinen Mantelikrokanttia
1 strösselilusikallinen kanelifudgea
1 strösselilusikallinen Vihreä Omena Minihelmiä
Kermavaahtoa
2 omenalohkoa
Tee näin
1. Sekoita jäätelö, maito ja omenakastike (3 rkl) tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta omenakastikkeella (1 rkl) ja täytä pirtelömassalla.
3. Lisää mantelikrokantti pirtelöön ja sekoita.
4. Pursota kermavaahto ja ripottele kanelifudgea ja omenahelmiä pirtelön päälle.
5. Dippaa omenalohkot dippimassaan ja mantelikrokanttiin ja koristele niillä.
2. Koristele lasin sisäpinta omenakastikkeella (1 rkl) ja täytä pirtelömassalla.
3. Lisää mantelikrokantti pirtelöön ja sekoita.
4. Pursota kermavaahto ja ripottele kanelifudgea ja omenahelmiä pirtelön päälle.
5. Dippaa omenalohkot dippimassaan ja mantelikrokanttiin ja koristele niillä.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se