Päärynää ja minttusuklaata
Ainekset
3dl pehmytjäätelöä
1dl maitoa
2 rkl Päärynämakuainetta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
2 strösselilusikallista Polkaströsseliä
Kermavaahtoa
Päärynäsiivuja
Minttukeksejä
1dl maitoa
2 rkl Päärynämakuainetta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
2 strösselilusikallista Polkaströsseliä
Kermavaahtoa
Päärynäsiivuja
Minttukeksejä
Tee näin
1. Surauta jäätelö, maito ja päärynämakuaine sekaisin sileäksi massaksi tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelöön ja sekoita heti, jotta suklaa hajoaa palasiksi jämettyessään.
4. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen polkaströsseliä.
5. Pursota päälle kermavaahtoa ja sirottele päälle polkaströsseliä. Koristele halutessa päärynän siivuilla ja minttusuklaakekseillä.
6. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelöön ja sekoita heti, jotta suklaa hajoaa palasiksi jämettyessään.
4. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen polkaströsseliä.
5. Pursota päälle kermavaahtoa ja sirottele päälle polkaströsseliä. Koristele halutessa päärynän siivuilla ja minttusuklaakekseillä.
6. Tarjoile!
Päärynää ja minttusuklaata
Ainekset
3 dl pehmytjäätelöä
1 dl maitoa
2 rkl Päärynämakuainetta
1 rkl Minttusuklaakastiketta
1 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
2 strösselilusikallista Polkaströsseliä
Kermavaahtoa
Päärynäsiivuja
Minttukeksejä
1 dl maitoa
2 rkl Päärynämakuainetta
1 rkl Minttusuklaakastiketta
1 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
2 strösselilusikallista Polkaströsseliä
Kermavaahtoa
Päärynäsiivuja
Minttukeksejä
Tee näin
1. Surauta jäätelö, maito ja päärynämakuaine sekaisin sileäksi massaksi tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta minttusuklaakastikkeella ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta pirtelöön ja sekoita heti, jotta suklaa hajoaa palasiksi jähmettyessään.
4. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen polkaströsseliä.
5. Pursota päälle kermavaahtoa ja sirottele päälle polkaströsseliä. Koristele halutessa päärynän siivuilla ja minttusuklaakekseillä.
6. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta minttusuklaakastikkeella ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta pirtelöön ja sekoita heti, jotta suklaa hajoaa palasiksi jähmettyessään.
4. Sekoita joukkoon 1 strösselilusikallinen polkaströsseliä.
5. Pursota päälle kermavaahtoa ja sirottele päälle polkaströsseliä. Koristele halutessa päärynän siivuilla ja minttusuklaakekseillä.
6. Tarjoile!
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se