Näin valmistat gelatoa

Päivitetty: 4. toukok.

Viisi helppoa askelta

1. Aloita valmistamalla jäätelöpohja, base. Basen voit valmistaa joko kylmällä menetelmällä tai kuumalla prosessilla, jolloin base pastöroidaan. 2. Mausta valmis base makupastoilla - vaihtoehtoja on runsaasti. 3. Jäähdytä massa jäätelökoneessa ja siirrä jäädytettynä jäätelöastiaan. 4. Tämä jälkeen lisää variegato-hilloja, pähkinöitä, keksinpalasia, marjoja tai hedelmiä oman maun mukaan. Kauniisti koristellut gelatot houkuttelevat asiakkaita! 5. Ennen vitriiniin laittoa gelato saa levätä vielä hetken shokkipakastimessa, jotta vesimolekyylit jäätyvät ja gelato säilyy pidempään.




2 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki