Näin valmistat gelatoa

Päivitetty: 4. toukok.

Viisi helppoa askelta

1. Aloita valmistamalla jäätelöpohja, base. Basen voit valmistaa joko kylmällä menetelmällä tai kuumalla prosessilla, jolloin base pastöroidaan. 2. Mausta valmis base makupastoilla - vaihtoehtoja on runsaasti. 3. Jäähdytä massa jäätelökoneessa ja siirrä jäädytettynä jäätelöastiaan. 4. Tämä jälkeen lisää variegato-hilloja, pähkinöitä, keksinpalasia, marjoja tai hedelmiä oman maun mukaan. Kauniisti koristellut gelatot houkuttelevat asiakkaita! 5. Ennen vitriiniin laittoa gelato saa levätä vielä hetken shokkipakastimessa, jotta vesimolekyylit jäätyvät ja gelato säilyy pidempään.




20 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki