Uutuudet 2022

Päivitetty: 4. toukok.

Saammeko esitellä vuoden 2022 uutuustuotteet! Tänä vuonna valikoimamme kasvaa peräti neljällä uudella strösselillä, limited edition -kastikkeella, jännittävillä slush-uutuuksilla sekä non-food tuotteilla! Lisäksi upeat teemamme tulevat olemaan näkyvästi esillä: Superheroes, Game Mode sekä keksikonsepti Cookielicious!


Dekalark med klistermärken.

Huomio huomio! Nyt on aika pukea viitta harteille, sillä täältä saapuu Superhero minihelmet!

Hedelmänmakuisten Superhero-minihelmien myötä esittelemme teille ylpeinä uuden

supersankariteemamme Superheroes! Tällä värikkäällä uutuudella jäätelöannos pääsee uusiin

ulottuvuuksiin supersankariemme seurassa!

Superhero-teemaan kuuluu paljon kuvamateriaalia, hauskoja GIF-hahmoja, joita voi käyttää SoMessa, sekä upeita Superheroes-tarroja! Tarrat sopivat täydellisesti esimerkiksi pikarin kylkeen tai cocktail-tikun päähän, jolla voi koristella jäätelöannoksen. Saat tarroja kaupan päälle, kun tilaat pussillisen Superhero-minihelmiä ja pussillisen Gaming Cola Crystals-strösseliä samassa tilauksessa. Muista mainita tarroista tilatessa!Viihdytkö pelien parissa? Onko pelikonsolit ja online-pelit juttusi vai muisteletko innolla flipperpeliä tai näppäinpuhelimen matopeliä? Riippumatta valinnastasi uusi strösselimme saa sinut takulla pelimoodiin! Raikas, pikselimäinen colakristalli on kaikkien pelaajien ykkösströsseli!

Myös Game Mode-teemasta löytyy tarroja myynnin avuksi! Saat tarroja kaupan päälle, kun tilaat pussillisen Superhero-minihelmiä ja pussillisen Gaming Cola Crystals-strösseliä samassa tilauksessa. Muista mainita tarroista tilatessa!Pehmeä Jäätelö ja rouskuvat keksit ovat täydellinen pari! Uusi keksikonseptimme Cookielicious on vastustamaton yhdistelmä ihania keksituotteita, jäätelöä, kastikkeita ja kekseliäitä ideoita!

Olemme luoneet ihania reseptejä ja koonneet upeita tarjoiluehdotuksia keksituotteistamme. Miltä kuulostaa jälkiruoka Ballerina-kastikkeella tai pehmytjäätelö Kitkat-rouheella? Unohtamatta Oreo-kestosuosikkia ja ensi syksyn tulevaa uutuutta Piparkakkukastiketta! Nyt on aika järjestää keksikutsut!


Uusia strösseleitä

Tänä vuonna strösselivalikoimamme kasvaa neljällä uudella maulla!

> Hedelmänmakuinen Superhero Minihelmet

> Colanmakuinen Gaming Cola Crystals

> KitKat-rouhe

> PistaasikrokanttiLimited Edition-Piparkakkukastike


Pullotettua piparkakkua, nam! Klassinen, mausteinen maku kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä, neilikalla ja muskotilla. Sopii täydellisesti sekä jäätelölle että jälkiruualle!

Piparkakkukastike on limited edition-kastike syyskauden 2022. Tulossa varastoomme elokuussa.Pirtelöpikari


Kestävän kehityksen pikarisarjamme saa jatkoa liilalla 370 ml pirtelöpikarilla! Pahvinen pirtelöpikari on valmistettu FSC-sertifioidusta kartongista ja Green PE:stä ja on kilpikonnamerkitty.Scoop slush-uutuuksia!

> Scoop Jolly Cola Sokeriton

> Scoop V-AIR 2- & 3-kammare

8 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki