top of page

Pirtelöt

Perinteinen pirtelö koostuu useimmiten jäätelöstä, maidosta ja makuaineesta sekä kermavaahdosta ja esimerkiksi kastikkeesta ja strösselistä koristeina. Makuaineeksi sopii sekä Nic kastikkeet, että Nic makuaineet! Me Nicillä tykkäämme leikitellä pirtelöillä ja luoda erilaisia herkkupirtelöitä, joihin on lisätty enemmän kaikkea! Kutsumme niitä premium pirtelöiksi tai överipirtelöiksi!

Premium pirtelön luot helposti tekemällä kuvion lasin sisäpintaan kastikkeella ja lisäämällä muutaman erilaisen koristeen pirtelön päälle. Överipirtelö voi taas olla niin överi kuin vain haluat! Käytä useampaa kastiketta, monta strösseliä ja erilaisia karkkeja, ehkä minidonitsi lasin reunaan ja ota vaikka non-food koristeita joukkoon myös! Lisää kaikkea ja vähän lisää!

Klassiset jälkiruuat pirtelön muodossa!
Namnlös design.png

Päätimme kokeilla, miltä klassiset jälkiruuat maistuisi pirtelönä!

Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-027.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-031.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-055.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-051.png
Kolme pirtelötasoa
milkshake_lyx_blabar.jpg
210922_Cookielicious-0525-Redigerad.png

Perinteinen

Milkshakes_20200325-174_done.jpg

Överi

Premium

Perinteinen pirtelö
Premium pirtelö
Överipirtelö

Perinteinen pirtelö koostuu useimmiten jäätelöstä, maidosta ja makuaineesta, sekä kermavaahdosta, jonka päälle pursotetaan kastiketta. Tämä pirtelö on versio Mustikkaunelma-reseptistämme.

Premium pirtelö on pirtelö, johon on lisätty vähän enemmän kaikkea. Koristele lasin sisäpinta kastikkeella ja lisää enemmän strösseliä ja kastiketta kermavaahdon päälle! Katso esimerkiksi reseptimme Let's go nuts.

Vain mielikuvitus on rajana överipirtelöä rakentaessa! Päästä luovuus valloilleen ja käytä kaikkia mahdollisia herkkuja ja koristeita! Käytä esimerkiksi Sammakon suukko -reseptiä inspiraationa.

Lisää pirtelöreseptejä
bottom of page