Tietoa pahvipikareista

Nicin pahvipikarit valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen.

 

Kanna vastuu luonnosta, valitse oikea pahvipikari.

Kun ostat pahvipikarin Niciltä voit olla varma, että raaka-aine on peräisin vastuullisista metsätöistä, joissa otetaan huomioon niin ihmiset kuin luontokin, koska pikarimme ovat FSC-sertifioituja.

FSC - Forest Stewardship Council on riippumaton, kansainvälinen jäsenjärjestö, joka edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsänhoitoa sertifiointijärjestelmän FSC:n kautta.

Yritykset, jotka seuraavat FSC:n sääntöjä ja standardeja, sertifioidaan, ja ne saavat luvan merkitä tuotteensa FSC:n tuotemerkillä. FSC-merkintä takaa sen, että kuluttajat ja yritykset voivat valita sellaisia tuotteita joiden raaka-aineet on peräisin vastuullisesta metsänhoidosta, eli niissä ylläpidetään metsien monimuotoisuutta, tuottavuutta ja ekologisia toimintoja.

Sen takia Nic valitsee juuri nämä pikarit.  

Lue lisää FSC:n sivuilta

 

Elintarviketurvallisuusstandardi BRC - Global standard for Food Safety on British Retail Consortiumin (BRC:n) kehittämä. BRC on Iso-Britanniassa toimivien suurimpien vähittäiskauppojen organisaatio ja standardi on vähittäiskauppajärjestön Global Food Safety Initiative:n (GFSI:n) hyväksymä.

HACCP on standardin pohjana, mutta siihen sisältyy myös pitkälle viedyt vaatimukset laadunvalvonnan ohjausjärjestelmiin, prosessiohjaukseen, tuotantotiloihin ja henkilöstöön liittyen. Elintarviketurvallisuus-standardi BRC Global Standard koskee prosessiteollisuutta ja elintarvikkeiden jalostajia. Varastoinnin ja logistiikan BRC koskee varastoja, tukkureita ja jakelijoita.

Lue lisää BRC:stä

 

Pakkaukset ja tuotteet joilla on "OK compost"-merkintä ovat todistetusti biohajoavia teollisessa kompostointilaitoksessa. Tämä koskee kaikkia komponentteja, painomustetta sekä mahdollisia lisäaineita. 

220216_Bägare-8.png