Evästeiden ja henkilötietojen käyttö

1. Nic Finland Oy (3330120-5), joka on osa Orkla ASA:ta (910747711), on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, ja vakuutamme turvallisesta henkilötietojen käsittelystä.
2. Ota yhteyttä osoitteeseen gdpr@nicice.fi, jos haluat päästä käsiksi, luovuttamaan, oikaisemaan tai poistamaan tallentamiamme henkilötietoja. Voit myös tehdä valituksen, pyytää rajoituksia tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Voit myös valittaa Suomen tietosuojaviranomaiselle, jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn.
3. Tietosuojalausuntoa sovelletaan, kun vierailet verkkosivuillamme.

Keräämämme tiedot

4. Keräämme tällä verkkosivustolla henkilötietoja vain, jos käyttäjä jakaa ne meille suoraan. Esimerkkejä tiedoista voivat olla sähköpostiosoite, nimi, koti- tai työosoite ja puhelinnumero, saamme näihin tietoihin pääsyn vain suostumuksellasi. Normaalisti jaat tällaisia tietoja vain, jos haluat rekisteröityä vastaanottamaan uutiskirjeemme tai tehdä ostoksia verkkokaupassamme.
5. Käytämme myös analyyttisiä ja tilastollisia työkaluja, jotka valvovat tietoja vierailuistasi verkkosivustollamme ja käyttämistäsi resursseista. Näitä tietoja ovat muun muassa liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muut viestintätiedot (nämä tiedot eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti).

Kuinka käytämme kerättyjä tietoja

6. Saatamme tallentaa ja käsitellä henkilötietoja, jotka annat meille GDPR:n mukaisesti.
7. Sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot käytämme ensisijaisesti voidaksemme tarjota sinulle palvelujamme ja täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Lisäksi voimme käyttää tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
 a) Ilmoittaaksemme sinulle verkkosivustomme muutoksista, kuten palveluiden/tuotteiden parannuksista tai muutoksista, jotka voivat vaikuttaa palveluihimme;
 b) Jos olet olemassa oleva asiakas, saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja toimittaa tietoja tuotteista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olivat aiemmin sinulle tehdyn myynnin kohteena; 
 c) Jos olet suostunut vastaanottamaan uutiskirjeitämme, jotta pystymme toimittamaan ne sinulle.
 d) Jos olet suostunut vastaanottamaan sähköisiä tarjouksia, jotta pystymme toimittamaan ne sinulle.

Kuinka jaamme kerättyjä tietoja

8. Saatamme jakaa tietosi valvontaelimille, jotta voimme noudattaa lakia ja auttaaksemme torjumaan petoksia ja minimoimaan luottoriskiä.
9. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi, voit tehdä ilmoituksen meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen gdpr@nicice.fi.

Hallitse tietojesi käyttöä

10. Jos olet antanut meille luvan käyttää tietojasi tiettyyn tarkoitukseen, voit peruuttaa tai muuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tai haluat muuttaa meille antamaasi suostumusta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen gdpr@nicice.fi milloin tahansa.

Missä säilytämme henkilötietosi

11. Nic- Finland Oy käsittelee henkilötietojasi ensisijaisesti EU/ETA-alueella. Voimme kuitenkin siirtää henkilötietosi myös EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, jos meidän on jaettava tietosi Nic- Finland Oy:n toimittajien tai kumppaneiden kanssa, jotka ovat EU:n/ETA:n ulkopuolella tai säilyttävät henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolella. Jos henkilötietojasi siirretään EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, Nic- Finland Oy ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojen lailliseksi siirtämiseksi varmistamalla, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojatasolla, joka on verrattavissa EU/ETA-alueella tarjottavaan suojaan, esimerkiksi tekemällä vastaanottajan kanssa sopimus, joka sisältää EU:n komission vakiosopimuslausekkeet.

Turvallisuus

12. Tietojen välittäminen Internetin tai sähköpostin kautta ei ole täysin riskitöntä. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata tietoturvaa siirtäessäsi niitä verkkosivustollemme; tällainen siirto on omalla vastuullasi. Kun saamme henkilötietosi, käytämme turvallisia menettelytapoja ja turvaominaisuuksia estääksemme luvattoman pääsyn.
 13. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä verkkosivustomme osia, olet vastuussa tämän salasanan luottamuksellisuudesta. Sinun tulee valita salasana, jota kenenkään on vaikea arvata.

Linkit kolmansiin osapuoliin

14. Löydät linkkejä kolmannen osapuolten verkkosivustoille sivustoltamme nicice.fi. Näillä sivustoilla tulee olla omat tietosuojakäytäntönsä, joita kannattaa tarkistaa. Emme hyväksy emmekä ota vastuuta heidän toimintaperiaatteistaan, koska emme voi valvoa niitä.

Evästeiden käyttö

15. Orklan verkkosivustot käyttävät evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa, jotka tallentuvat tietokoneellesi, matkapuhelimeesi tai tablettilaitteeseen, yleensä selaimen avulla. Evästeitä käytetään muun muassa antamaan vierailijoille pääsyn erilaisiin verkkotoimintoihin, erottamaan verkkosivustojen vierailijat toisistaan, analysoimaan verkkosivustomme ja verkkopalveluidemme toimivuutta sekä räätälöityyn, kiinnostukseen perustuvaan markkinointiin. Tämä tarkoittaa, että käytämme henkilötietoja suuremmassa tai pienemmässä määrin, kuten alla on kuvattu, ja nämä tiedot auttavat meitä parantamaan verkkosivustoa ja tekemään sähköisestä viestinnästämme olennaisempaa vastaanottajille.

Vierailijat voivat vapaaehtoisesti hyväksyä evästeiden käytön muuttamalla selaimensa asetuksia. Voit muuttaa selaimesi asetuksia niin, että joko estät evästeiden lataamisen automaattisesti tai että sinun on hyväksyttävä jokainen yksittäinen eväste. Selaimen asetuksista voit myös poistaa evästeet milloin tahansa. Kuinka tämä tehdään, riippuu käyttämästäsi selaimesta. Lue "Asetukset/Internet-asetukset/Suojaus" tai vastaavasta selaimesi valikosta tarkemmat ohjeet selaimesi toiminnasta. Muista, että jos kiellät evästeet, se voi vaikuttaa verkkosivustomme ja muiden verkkosivustojen toimivuuteen.

Mitä oikeuksia sinulla on?

16. GDPR antaa sinulle oikeuden tutustua hallussamme oleviin tietoihin. Kirjoita meille tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse, jos haluat pyytää vahvistusta siitä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta. Sinulla on oikeus muuttaa meille antamiasi lupia liittyen siihen, miten voimme käyttää tietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää, että lopetamme tietojesi käytön tai poistamme kaikki sinua koskevat henkilötietosi. Voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa kirjoittamalla meille sähköpostitse osoitteeseen: gdpr@nicice.fi.

Käytäntöpäivitykset

17. Päivitykset tähän käytäntöön perustuvat verkkosivustoon ja asiakaspalautteeseen tehtyihin muutoksiin. Lue tämä käytäntö säännöllisesti saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme henkilötietojasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on tähän käytäntöön liittyviä kysymyksiä, kommentteja tai pyyntöjä. Kirjoita meille osoitteeseen Nic- Finland Oy, Rydöntie 14 b, 20 360 Turku tai gdpr@nicice.fi

Evästeiden ja henkilötietojen käyttö

1. Nic Finland Oy (3330120-5), joka on osa Orkla ASA:ta (910747711), on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, ja vakuutamme turvallisesta henkilötietojen käsittelystä.
2. Ota yhteyttä osoitteeseen gdpr@nicice.fi, jos haluat päästä käsiksi, luovuttamaan, oikaisemaan tai poistamaan tallentamiamme henkilötietoja. Voit myös tehdä valituksen, pyytää rajoituksia tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Voit myös valittaa Suomen tietosuojaviranomaiselle, jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn.
3. Tietosuojalausuntoa sovelletaan, kun vierailet verkkosivuillamme.

Keräämämme tiedot

4. Keräämme tällä verkkosivustolla henkilötietoja vain, jos käyttäjä jakaa ne meille suoraan. Esimerkkejä tiedoista voivat olla sähköpostiosoite, nimi, koti- tai työosoite ja puhelinnumero, saamme näihin tietoihin pääsyn vain suostumuksellasi. Normaalisti jaat tällaisia tietoja vain, jos haluat rekisteröityä vastaanottamaan uutiskirjeemme tai tehdä ostoksia verkkokaupassamme.
5. Käytämme myös analyyttisiä ja tilastollisia työkaluja, jotka valvovat tietoja vierailuistasi verkkosivustollamme ja käyttämistäsi resursseista. Näitä tietoja ovat muun muassa liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muut viestintätiedot (nämä tiedot eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti).

Kuinka käytämme kerättyjä tietoja

6. Saatamme tallentaa ja käsitellä henkilötietoja, jotka annat meille GDPR:n mukaisesti.
7. Sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot käytämme ensisijaisesti voidaksemme tarjota sinulle palvelujamme ja täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Lisäksi voimme käyttää tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
 a) Ilmoittaaksemme sinulle verkkosivustomme muutoksista, kuten palveluiden/tuotteiden parannuksista tai muutoksista, jotka voivat vaikuttaa palveluihimme;
 b) Jos olet olemassa oleva asiakas, saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja toimittaa tietoja tuotteista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olivat aiemmin sinulle tehdyn myynnin kohteena; 
 c) Jos olet suostunut vastaanottamaan uutiskirjeitämme, jotta pystymme toimittamaan ne sinulle.
 d) Jos olet suostunut vastaanottamaan sähköisiä tarjouksia, jotta pystymme toimittamaan ne sinulle.

Kuinka jaamme kerättyjä tietoja

8. Saatamme jakaa tietosi valvontaelimille, jotta voimme noudattaa lakia ja auttaaksemme torjumaan petoksia ja minimoimaan luottoriskiä.
9. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi, voit tehdä ilmoituksen meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen gdpr@nicice.fi.

Hallitse tietojesi käyttöä

10. Jos olet antanut meille luvan käyttää tietojasi tiettyyn tarkoitukseen, voit peruuttaa tai muuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tai haluat muuttaa meille antamaasi suostumusta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen gdpr@nicice.fi milloin tahansa.

Missä säilytämme henkilötietosi

11. Nic- Finland Oy käsittelee henkilötietojasi ensisijaisesti EU/ETA-alueella. Voimme kuitenkin siirtää henkilötietosi myös EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, jos meidän on jaettava tietosi Nic- Finland Oy:n toimittajien tai kumppaneiden kanssa, jotka ovat EU:n/ETA:n ulkopuolella tai säilyttävät henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolella. Jos henkilötietojasi siirretään EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, Nic- Finland Oy ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojen lailliseksi siirtämiseksi varmistamalla, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojatasolla, joka on verrattavissa EU/ETA-alueella tarjottavaan suojaan, esimerkiksi tekemällä vastaanottajan kanssa sopimus, joka sisältää EU:n komission vakiosopimuslausekkeet.

Turvallisuus

12. Tietojen välittäminen Internetin tai sähköpostin kautta ei ole täysin riskitöntä. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata tietoturvaa siirtäessäsi niitä verkkosivustollemme; tällainen siirto on omalla vastuullasi. Kun saamme henkilötietosi, käytämme turvallisia menettelytapoja ja turvaominaisuuksia estääksemme luvattoman pääsyn.
 13. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä verkkosivustomme osia, olet vastuussa tämän salasanan luottamuksellisuudesta. Sinun tulee valita salasana, jota kenenkään on vaikea arvata.

Linkit kolmansiin osapuoliin

14. Löydät linkkejä kolmannen osapuolten verkkosivustoille sivustoltamme nicice.fi. Näillä sivustoilla tulee olla omat tietosuojakäytäntönsä, joita kannattaa tarkistaa. Emme hyväksy emmekä ota vastuuta heidän toimintaperiaatteistaan, koska emme voi valvoa niitä.

Evästeiden käyttö

15. Orklan verkkosivustot käyttävät evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa, jotka tallentuvat tietokoneellesi, matkapuhelimeesi tai tablettilaitteeseen, yleensä selaimen avulla. Evästeitä käytetään muun muassa antamaan vierailijoille pääsyn erilaisiin verkkotoimintoihin, erottamaan verkkosivustojen vierailijat toisistaan, analysoimaan verkkosivustomme ja verkkopalveluidemme toimivuutta sekä räätälöityyn, kiinnostukseen perustuvaan markkinointiin. Tämä tarkoittaa, että käytämme henkilötietoja suuremmassa tai pienemmässä määrin, kuten alla on kuvattu, ja nämä tiedot auttavat meitä parantamaan verkkosivustoa ja tekemään sähköisestä viestinnästämme olennaisempaa vastaanottajille.

Vierailijat voivat vapaaehtoisesti hyväksyä evästeiden käytön muuttamalla selaimensa asetuksia. Voit muuttaa selaimesi asetuksia niin, että joko estät evästeiden lataamisen automaattisesti tai että sinun on hyväksyttävä jokainen yksittäinen eväste. Selaimen asetuksista voit myös poistaa evästeet milloin tahansa. Kuinka tämä tehdään, riippuu käyttämästäsi selaimesta. Lue "Asetukset/Internet-asetukset/Suojaus" tai vastaavasta selaimesi valikosta tarkemmat ohjeet selaimesi toiminnasta. Muista, että jos kiellät evästeet, se voi vaikuttaa verkkosivustomme ja muiden verkkosivustojen toimivuuteen.

Mitä oikeuksia sinulla on?

16. GDPR antaa sinulle oikeuden tutustua hallussamme oleviin tietoihin. Kirjoita meille tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse, jos haluat pyytää vahvistusta siitä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta. Sinulla on oikeus muuttaa meille antamiasi lupia liittyen siihen, miten voimme käyttää tietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää, että lopetamme tietojesi käytön tai poistamme kaikki sinua koskevat henkilötietosi. Voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa kirjoittamalla meille sähköpostitse osoitteeseen: gdpr@nicice.fi.

Käytäntöpäivitykset

17. Päivitykset tähän käytäntöön perustuvat verkkosivustoon ja asiakaspalautteeseen tehtyihin muutoksiin. Lue tämä käytäntö säännöllisesti saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme henkilötietojasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on tähän käytäntöön liittyviä kysymyksiä, kommentteja tai pyyntöjä. Kirjoita meille osoitteeseen Nic- Finland Oy, Rydöntie 14 b, 20 360 Turku tai gdpr@nicice.fi