Hovijälkiruoka
Ainekset
3dl pehmytjäätelöä
1dl maitoa
4 rkl Mansikkakastiketta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Minimarenkeja
Kermavaahtoa
Tuoreita mansikoita
1dl maitoa
4 rkl Mansikkakastiketta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Minimarenkeja
Kermavaahtoa
Tuoreita mansikoita
Tee näin
1. Surata jäätelö, maito ja mansikkakastike (3 rkl) sekaisin tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelöön ja sekoita heti, jotta kastike jähmettyy pieniksi suklaapaloiksi.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele mansikkakastikkeella (1 rkl), minimarengeilla ja halutessa tuoreilla mansikoilla.
5. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelöön ja sekoita heti, jotta kastike jähmettyy pieniksi suklaapaloiksi.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele mansikkakastikkeella (1 rkl), minimarengeilla ja halutessa tuoreilla mansikoilla.
5. Tarjoile!
Hovijälkiruoka
Ainekset
3dl pehmytjäätelöä
1dl maitoa
4 rkl Mansikkakastiketta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Minimarenkeja
Kermavaahtoa
Tuoreita mansikoita
1dl maitoa
4 rkl Mansikkakastiketta
2 rkl Jähmettyvää suklaakastiketta
1 strösselilusikallinen Minimarenkeja
Kermavaahtoa
Tuoreita mansikoita
Tee näin
1. Surata jäätelö, maito ja mansikkakastike (3 rkl) sekaisin tehosekoittimessa.
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelöön ja sekoita heti, jotta kastike jähmettyy pieniksi suklaapaloiksi.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele mansikkakastikkeella (1 rkl), minimarengeilla ja halutessa tuoreilla mansikoilla.
5. Tarjoile!
2. Koristele lasin sisäpinta jähmettyvällä suklaakastikkeella (1 rkl) ja kaada sen jälkeen pirtelö lasiin.
3. Kaada jähmettyvää suklaakastiketta (1 rkl) pirtelöön ja sekoita heti, jotta kastike jähmettyy pieniksi suklaapaloiksi.
4. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele mansikkakastikkeella (1 rkl), minimarengeilla ja halutessa tuoreilla mansikoilla.
5. Tarjoile!
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se