Näin valmistat gelatoa
Viisi helppoa askelta
- Aloita valmistamalla jäätelöpohja, base. Basen voit valmistaa joko kylmällä menetelmällä tai kuumalla prosessilla, jolloin base pastöroidaan.
- Mausta valmis base makupastoilla - vaihtoehtoja on runsaasti.
- Jäähdytä massa jäätelökoneessa ja siirrä jäädytettynä jäätelöastiaan.
- Tämä jälkeen lisää variegato-hilloja, pähkinöitä, keksinpalasia, marjoja tai hedelmiä oman maun mukaan. Kauniisti koristellut gelatot houkuttelevat asiakkaita!
- Ennen vitriiniin laittoa gelato saa levätä vielä hetken shokkipakastimessa, jotta vesimolekyylit jäätyvät ja gelato säilyy pidempään.
Näin valmistat gelatoa
Viisi helppoa askelta
- Aloita valmistamalla jäätelöpohja, base. Basen voit valmistaa joko kylmällä menetelmällä tai kuumalla prosessilla, jolloin base pastöroidaan.
- Mausta valmis base makupastoilla - vaihtoehtoja on runsaasti.
- Jäähdytä massa jäätelökoneessa ja siirrä jäädytettynä jäätelöastiaan.
- Tämä jälkeen lisää variegato-hilloja, pähkinöitä, keksinpalasia, marjoja tai hedelmiä oman maun mukaan. Kauniisti koristellut gelatot houkuttelevat asiakkaita!
- Ennen vitriiniin laittoa gelato saa levätä vielä hetken shokkipakastimessa, jotta vesimolekyylit jäätyvät ja gelato säilyy pidempään.
Storbyvägen 7 | 786 71 | Dala-Järna
Telefon: +46 281 59 49 00
Epost: info@nicice.se